Over Travel Smart

Je verre reis zo slim mogelijk regelen. Je budget zo inzetten dat je niets mist en alles maximaal beleeft. Want ook jij wilt de wereld ontdekken. Samen onvergetelijke ervaringen opdoen. Met de hulp van ervaren reizigers, die weten hoe je een bijzondere reis het best regelt. Goed gekozen, betaalbaar en zoals jij het wilt. Hoe smart is dat?

  • Online reizen

Smart Travel is een initiatief van Riksja Travel, pionier in online verre reizen. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, die de weg weet in de wereld. We doen niets liever dan onze reiservaringen met je delen. Niet standaard, maar net even anders.

  • Slim reizen

We helpen je de landen te ontdekken waar je tenminste eens in je leven geweest moet zijn. Selecteren alvast betaalbare routes om de highlights te ontdekken. Want die wil je tóch zien. En waarom zelf alles uitzoeken als je de basis hebt van ervaren reizigers die je voor gingen? Betaalbaar, omdat we slimme keuzes maken. Kies vervolgens alleen de activiteiten die jij leuk vindt. Zo geef je zelf een persoonlijke twist aan je reis. Wij regelen het, zo slim mogelijk.

  • De reis die telt

Een nieuw land, nieuwe mensen, andere gewoonten, ontmoetingen die je niet meer vergeet. Een andere kijk op de dingen, en op jezelf. We vinden dat iedereen, jong en oud, zo’n reis moet kunnen maken. Avontuurlijk en actief. Natuurlijk relaxt. Met fun én verwondering.

  • Geen mist

We maken je bijzondere reis toegankelijk en betaalbaar. We doen niet mistig: we vertellen je duidelijk waarom we ergens voor kiezen en wat de kosten zijn. We zijn helder in onze afwegingen: er zit dan misschien een tegeltje los in de douche en het hotel heeft niet perse airco of zwembad, maar je locatie is spot-on. En daar doen we het voor.

  • Samen delen

Ook al maak je je keuzes online, we willen dat je reis persoonlijk wordt. In alle opzichten een ervaring. Die je samen beleeft. Met je medereizigers, onderweg en met ons. Zodat je anderen inspireert ook van hun verre reis zo’n onvergetelijke ervaring te maken. Want bezit is bezit maar echte ervaringen, die blijven.

Travel Smart, ga verder...

“Verre reizen slim geregeld”

Marokko